Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η νέα σαιζόν ξεκινάει!

Πέρσι τα πάντα ροζίσανε εδώ στη Λεβεντογέννα. Αλλά, καθώς τα θαύματα, όπως λέει και το ρητό, κρατάνε πάντα μία μέρα (στη δική μας περίπτωση μία σεζόν), το ροζάκι μας τελείωσε και ξαναγινόμαστε εδώ στο μεγάλο νησί ΓΑΛΑΖΙΟΙ.

Κατά συνέπεια, επιβάλλόταν και μία αλλαγή του τίτλου της εκπομπής. Και καθώς υπάρχει πλέον και η στήλη στην εφημερίδα, ο τίτλος είναι προφανές ότι παραπέμπει και σε αυτήν: ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ - Η Λεβεντογέννα ΠΑΛΙ ΜΠΛΕ.

Πρώτη εκπομπή λοιπόν για φέτος, σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 με 11 το βράδυ, και σας περιμένουμε πώς και πώς. Εν τάχει οι τρόποι ακρόασης:

- Μέσω του www.bluefans.info/forum όπου θα υπάρχει player στην κεντρική σελίδα, οπότε θα μας ακούτε αυτομάτως.
- Ανοίγοντας το εξής λίνκ με κάποιον δικό σας player : http://hercules.mobile.ntua.gr:1234
- Ανοίγοντας το παραπάνω λίνκ: http://hercules.mobile.ntua.gr:1234, με οποιοδήποτε browser,internet explorer,mozzila firefox, google chrome κτλπ - μόλις ανοίξει η σελίδα πατάτε listen και μας ακούτε.

Και οι τρόποι επικοινωνίας (που άλλαξαν μαζί με τον τίτλο για να είναι ασορτί):

- Shout στο (μόνιμο ή προσωρινό) shoutbox του www.bluefans.info/forum
- email στο paralogoi@gmail.com ή στο paralogoi@hotmail.com
- Άμεσα μηνύματα στο live messenger (το id μας για να μας προσθέσετε: paralogoi@hotmail.com) ή στο skype (το id μας: paralogoi)
- Live (βγαίνετε στον αέρα κανονικά δηλαδή) επικοινωνία εφόσον διαθέτετε με μικροφωνάκι και ακουστικά (ή έστω ηχεία) με τη χρήση των ίδιων προγραμμάτων και id (skype και live messenger).

Θα τα πούμε τα πάντα όλα ΛΑΙΜΑΙ το βράδυ - μην το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: