Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Η Κρητη ειναι ροζ 27-11-08


Γύρισα από Θεσσαλονίκη, φρέσκος, προσγειωμένος στην πραγματικότητα (μετά τα ματς με τους γκέι) και ΚΥΡΙΩΣ διαφωτισμένος (σχετικά με το αληθινό χρώμα της ροζ-λιλά-κλπ φανέλας που είχα επιτέλους την ευκαιρία να θαυμάσω από κοντά). Κατά συνέπεια, επανέρχομαι δρυμίτερος στα μικρόφωνα του club Κρήτης, παρέα όπως πάντα με τον hellraiser και τον Πέτρο. Η Κρήτη θα είναι και πάλι ροζ, από τις 9 και μέχρι τις 11.

Νωρίτερα, από τις 8 μέχρι τις 9, η εκπομπή Τransmission θα συνεχίσει το αφιέρωμά (που ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα) σε μουσικές και τραγούδια τα οποία η δημιουργοί τους θα (έπρεπε κανονικά να) ήθελαν να έχουν ξεχάσει, αλλά εμείς δε θέλουμε να τους αφήσουμε. Μάι περσοναλ φαβουριτ είναι τα αξέχαστα 80'ς, αλλά ΠΑΛΙ δεκτές πάσης φύσεως παραγγελιές, αν δεν υπάρξουν ΟΚ, ενδέχεται να παίξω το γκρέιτεστ χιτς των Modern Talking με σπικάζ σχετικά με τη φιλμογραφία του Ψάθη και σία και θα 'μαστε καλά Grin .

Ακόμα νωρίτερα, θα παίζει απλή μουσική (δηλαδή χωρίς σπικάζ και χωρίς ηθελημένο κιτς, για αθέλητο δεν εγγυώμαστε), κατά τις 3 με 4 θα ξεκινήσει αυτό, κάποια στιγμή ενδέχεται να γίνει κάνα 5 λεπτο - δεκάλεπτο τσεκ.

Τρόποι επικοινωνίας οι ίδιοι όπως πάντα, τα λέμε ζωντανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: